דפדפן-דואר-ת'אנדרבירד-עברי שאי-אפשר ליכתוב בו בעברית!!!

יש לך שאלה על לקוח הדוא"ל של חבילת Mozilla? יש לך תשובה לשאלות של אחרים?

הודעה שלא נקראהעל ידי shaul5540 » 14 אפריל 2012, 09:18

הורדתי והיתקנתי את דפדפן-הדואר מוזילה-ת'נדרבירד, ושוב-פעם כמו בפיירפוקס לפני כחודש, לחיצה על קונטרול-שיפט ימני לא מעבירה את הסמן ימינה, כדי שאפשר יהייה ליכתוב תשובה בעברית מימין לשמאל כמו בנאדם....אז בפיירפוקס אמרתם לי בפורום לפני כחודש, שצריך לילחוץ על קונטרול-שיפט-X-ימני והסמן קופץ ימינה....ואכן הסוד היתגלה לי....אז בת'נדרבירד למה הקונטרול-שיפט-X-ימני לא עובד?...ולא מקפיץ את הסמן ימינה?...מה הסוד, ולמה בכול תפריטי ה"אפשרויות" וגם ב"כלים" אין משום-מה "העברת הסמן ימינה"???....מה זה מידע מסווג???....נישגב מבינתי....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> שבת 1020 -----> שאול אחוקם
shaul5540
משתמש חדש
משתמש חדש

הודעה שלא נקראהעל ידי shaul1412 » 14 אפריל 2012, 10:39

הורדתי את דפדפן-הדואר-העברי שלכם ת'אנדרבירד, ולהפתעתי הרבה אי-אפשר ליכתוב בו בעברית מימין לשמאל!!!!......הסמן מיתעקש להיות תקוע בצד שמאל, ומסרב ליקפוץ ימינה....אפילו קונטרול-שיפט-X-ימני לא עוזר כמו בפיירפוקס העברי שלכם...

אולי תסבירו לי בבקשה, איזה מין דפדפן עברי זה, שמיתעקש ליכתוב משמאל לימין?...נישגב מבינתי..... --------------------> 14 לאפריל -------> שבת 1140 -------> תודה! ----> שאול
shaul1412

למה לא מפרסמים האשכול שלי, בקשר לסמן שלא עובר ימינה?

הודעה שלא נקראהעל ידי shaul5540 » 14 אפריל 2012, 12:19

פירסמתי לפני כשעתיים, אשכול שבו אני שואל, איך מקפיצים את הסמן ימינה, כדי ליכתוב בעברית ב-ת'אנדרבירד, (דפדפן-הדואר-העברי שלנו...), ואתם לא מפרסמים את השאלה שלי....למה זה???

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> שבת, 14 לאפריל, 1320 -----> שאול -----> תודה!
shaul5540
משתמש חדש
משתמש חדש

Re: למה לא מפרסמים האשכול שלי, בקשר לסמן שלא עובר ימינה?

הודעה שלא נקראהעל ידי תומר » 14 אפריל 2012, 19:50

shaul5540 כתב:פירסמתי לפני כשעתיים, אשכול שבו אני שואל, איך מקפיצים את הסמן ימינה, כדי ליכתוב בעברית ב-ת'אנדרבירד, (דפדפן-הדואר-העברי שלנו...), ואתם לא מפרסמים את השאלה שלי....למה זה???
ההודעה שלך לא התפרסמה אוטומטית כי פרסמת אותה בפורום הלא נכון והמתינה לאישור ידני. אם היית מפרסם אותה מלכתחילה בפורום הנכון היא הייתה מתפרסמת באופן מיידי. כמו־כן, ממש אין צורך לפרסם את אותה השאלה 3 פעמים נפרדות בפורומים שונים (ששניהם היו לא נכונים!) במרווחי זמן כל־כך קצרים.

לגבי השאלה עצמה, אני חושב שכבר עניתי לך עליה במקום אחר. לא כך?
סמל אישי של המשתמש
תומר

‎

Re: דפדפן-דואר-ת'אנדרבירד-עברי שאי-אפשר ליכתוב בו בעברית!!!

הודעה שלא נקראהעל ידי shaul5540 » 15 אפריל 2012, 09:13

הרבה תודה לך תומר!, ------> ראשון 1000
shaul5540
משתמש חדש
משתמש חדש

הודעה שלא נקראהעל ידי shaul5540 » 15 אפריל 2012, 10:38

הורדתי את התוסף הזה מהלינק של אייל רוזנברג וכשבאתי להתקין אותו, קיבלתי הודעה שווינדווז לא יודע איך ליפתוח אותו....היתקנתי את הווינדווז7-אולטימייט-64ביט רק לפני שבוע מחדש ואני חושב שיש לי סיסטם בריא וחדש...אז למה זה? -------> ראשון 1140 -----> תודה למי שייעזור!
shaul5540
משתמש חדש
משתמש חדש

הודעה שלא נקראהעל ידי shaul5540 » 15 אפריל 2012, 11:14

עם איזו תוכנה התוסף הזה אמור להיפתח בשם כול השדים והרוחות???......!!!HELP.....
shaul5540
משתמש חדש
משתמש חדש

הודעה שלא נקראהעל ידי תומר‏ » 15 אפריל 2012, 18:47

בבקשה להימנע מפרסום הודעות עוקבות בפרקי זמן קצרים. אנחנו נתייחס להודעות שלך כשנתפנה לכך.

בכל מקרה, עליך להתקין את ההרחבה דרך ת'אנדרבירד. פתח את חלון ההרחבות של התוכנה, וגרור אליו את הקישור להורדת ההרחבה.

אגב, אם מופיעה לך הודעה שמבשרת כי המחשב שלך לא יודע כיצד לפתוח את הקובץ ככל הנראה אתה לא משתמש בפיירפוקס. חבל. ☺
תומר‏

‎

חזור אל Mozilla Thunderbird

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ואורח אחד