האקתון לפיתוח האתר

קבוצת מוזילה ישראל והאתר. הצעות לשיפור, דיווח על שגיאות ובעיות באתר, דיונים על ניהול המערכות השונות וכד'.
חוקי הפורום
כאן זה לא המקום לדיונים על תוכנות, אלא על האתר והקבוצה שלנו. לתמיכה טכנית, נא לעבור לפורום המתאים.

האקתון לפיתוח האתר

הודעה שלא נקראהעל ידי חתול » 26 מרץ 2012, 21:21

נראה שפיתוח האתר לא ממש מתקדם. מכיון שכך חשבתי שנעשה מפגש האקתון שבו נפתח את העיצוב החדש לאתר.
לפי דעתי, אם נשב על העיצוב אז האתר יהיה פחות או יותר מוכן.

אני לא יכול בפסח אבל אשמח מיד אח"כ.
המיקום יקבע לפי הנענים לקריאה.

אם יש מעוניינים אנא הירשמו.
חתול

‎

Re: האקתון לפיתוח האתר

הודעה שלא נקראהעל ידי תומר‏ » 28 מרץ 2012, 11:30

אני מסכים שקיום של יום עבודה מרוכז עשוי לשפר במידת מה את העבודה שלנו, אבל אינני בטוח אם כדאי לקיים מפגש כדי לבצע את כל העבודה או לעשות את זה בדרך אחרת, למשל עם מפגש שבועי בערוץ וחלוקת משימות לאנשים.

לגבי מפגש, אני מאד בעד, גם אם בסופו של דבר נקיים אותו כדי לקדם דברים אחרים ולאו דווקא את האתר. פסח קצת קרוב לנו מבחינת המועד, ולכן לדעתי כדאי להתחיל עכשיו לתכנן משהו לכיוון של יוני-יולי. מבחינת מיקום, אם אנחנו עושים את זה באמצע השבוע, אפשר בקלות יחסית לבחור כל מקום בארץ בין באר שבע לחיפה, או אפילו את הבית של מישהו אם הוא גדול מספיק ואפשר להיעזר בו. אני אדאג לפיצות. ☺
תומר‏

‎

הודעה שלא נקראהעל ידי amire80 » 29 מרץ 2012, 09:44

נדמה לי שתחילת מאי זה הזמן הכי טוב. כמעט כל אפריל אני בחו"ל וכנראה גם ביוני יש לי כל מיני דברים.

אם מדובר מדובר בלא יותר מעשרה אנשים, אפשר לעשות את זה בביתי.
amire80
משתמש חדש
משתמש חדש

הודעה שלא נקראהעל ידי תומר‏ » 02 אפריל 2012, 23:42

אני בספק אם אוכל להגיע במהלך מאי, ולכן אני מציע את יוני-יולי שגם ככה מתאפיינים בזמן רגוע יותר אצל רובנו. מה אנחנו רוצים לבצע במסגרת אותו המפגש? האם רק לבנות אתר או גם דברים אחרים? האם אלו דברים שאנחנו חייבים לבצע במסגרת מפגש פנים מול פנים ולא באמצעות מפגשים שבועיים ב־IRC למשל?
תומר‏

‎

חזור אל מוזילה ישראל

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד