זה משחק מעולה, יש סיכוי שירחיבו אותו לעוד מקומות ומשימות?
סיימתי אותו והוא מאוד נחמד, יש עוד משחקים שנכתבו ב-HTML5?


תודה. בינתיים הצלחתי למצוא את זה בעצמי.בריק כתב:הפתרון למשימה האחרונה הוא:
זה לא סתם חתול, זה nyancat. המשחק כולו כולל הרבה איזכורים ל־Internet Memes ודברים אחרים מעולם המחשבים והאינטרנט, למשל צינור מהמשחק של מריו שנמצא בקצה הימני של המפה, או הדמות של github שמסבירה לך שקוד המקור של המשחק נמצא ב־github.בריק כתב:הם נמצאים מעל החתול עם הקשת שאומר nyan שמדברים איתו.
כן, איזכור של Internet Meme נוסף, בו אנשים מחליפים קישורים לגיטימיים לכאורה בכאלו שמובילים לקליפ מסוים מאד ב־youtube.בריק כתב: (ואני לא אגלה כדי לא להרוס את ההפתעה, מקווה שתהנה ממנה).
למשל…בריק כתב:ב-"אפשר אפילו לעשות מעשה שלא נעשה פעמים רבות בעבר" אתה מתכוון לתרגם לעברית?
די הרבה עבודה, אבל קוד המקור של המשחק הזה ושל משחקים דומים זמין בשלמותו ברשת ואפשר להיעזר בו. ספציפית לגבי Browser Quest לא רק שיש את קוד המקור ברשת אלא גם את קוד השרת שהוא רכיב חשוב במשחק הזה כי הוא מה שמאפשר לך לתקשר מול שחקנים נוספים במשחק ובמשחקים דומים אולי גם להיעזר בהם כדי לפתור משימות מסובכות יחדיו.בריק כתב:כמה קשה יכול להיות לפתח משהו פשוט למדי לבד?

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד