התייאשתי מפיירפוקס

דיונים כלליים על הדפדפן Mozilla Firefox.
אם משהו לא עובד או אם אתם לא יודעים איך עושים משהו, שאלו כאן. וכמובן, אם יש לכם תשובות, אל תהססו לענות.

Re: התייאשתי מפיירפוקס

הודעה שלא נקראהעל ידי pmaor » 26 פברואר 2011, 18:13

מיר כתב:pmaor
איזה תוכנה לפתיחת PDF יש לך ?
בדפדפן כלים>תוספות>תוספים
אמור להופיע תוסף שלה "מאופשר" ולא "מנוטרל"

קובצי PDF נפתחים אצלי ע"י ADOBE READER X 10.0.1

הסרתי מהמחשב את גרסה 3.6.13 והתקנתי את 4 בטא. את נושא ה PDF בגרסה זאת אני עדין בודק וכנראה מחר אדע האם הבעיה עדין קיימת .
נושא בנק לאומי - לא עובד גם בגרסה 4 בטא.
בתגובתו החצופה של אלעד, הכוללת האשמות אישיות, הוא מנסה להטיל את האחריות על צד ג', קרי מפתחי האתרים "שלא עושים זאת ע"פ הכללים". קל מאד לטעון שהבעיה אצל מישהו אחר, אבל העובדה שאני מסוגל לראות את הנתונים בחשבוני בבל"ל ללא שום בעיה עם IE9 מצביעה לכוון בעיה בפיירפוקס. אני מניח שמפתחי האתרים של בל"ל אינם חובבנים.
אני משתמש וותיק ביותר בבנקאות מקוונת, 30 שנה ויותר, עוד מימי NETSCAPE האב הרוחני של פיירפוקס וטענות מסוג הנ"ל לא מקובלות עלי.
pmaor

‎

הודעה שלא נקראהעל ידי תומר » 26 פברואר 2011, 19:58

pmaor כתב:אלעד, אני מציע לך להפסיק עם ההשמצות האישיות, זה עלול לעלות לך ביוקר! אתה מסתכן בתביעת דיבה!
אני גם מציע למנהלי הפורום להבהיר לאלעד ולאחרים את האסור והמותר. גם עליכם חלה אחריות משפטית, זה כבר נקבע בפסיקה.

קראתי את הודעתו האחרונה של אלעד, ואני מוכרח לציין שלא מצאתי בה שום דבר חריג במידה קיצונית. בפשטות, אלעד הסביר כי קבצי PDF נפתחים עם תוסף חיצוני, והאחריות המלאה לאופן פעולתו של Adobe Reader היא של חברת Adobe. להלן קישור לאתר התוכנה: http://www.adobe.com/products/reader.html

כפי שציין אלעד, הפעלה של קבצי PDF מתוך הדפדפן אינה פעולה מומלצת, ומרבית המשתמשים המתקדמים מעדיפים שלא להציג קבצי PDF בתוך חלון הדפדפן אלא בתוכנה ייעודית ואפילו בתוכנה חלופית. תוכנה חלופית מוכרת היא Foxit Reader, ואני אישית ממליץ על Evince בה אני משתמש באופן יומיומי.

pmaor כתב:נושא בנק לאומי - לא עובד גם בגרסה 4 בטא.
בתגובתו החצופה של אלעד, הכוללת האשמות אישיות, הוא מנסה להטיל את האחריות על צד ג', קרי מפתחי האתרים "שלא עושים זאת ע"פ הכללים". קל מאד לטעון שהבעיה אצל מישהו אחר, אבל העובדה שאני מסוגל לראות את הנתונים בחשבוני בבל"ל ללא שום בעיה עם IE9 מצביעה לכוון בעיה בפיירפוקס. אני מניח שמפתחי האתרים של בל"ל אינם חובבנים.
אני משתמש וותיק ביותר בבנקאות מקוונת, 30 שנה ויותר, עוד מימי NETSCAPE האב הרוחני של פיירפוקס וטענות מסוג הנ"ל לא מקובלות עלי.

שוב – אלעד לא התכוון להתחצף, וככל הנראה דבריו הוצאו מהקשרם. אלעד הוא איש טוב וכפי שבוודאי הבחנת בכך הוא השקיע מזמנו החופשי וממרצו כדי לסייע לך. כאשר אתה מאשים את אנשים שמסייעים בפגיעה בך, בטווח המיידי אתה גורם להם שלא לרצות לסייע לך, ובטווח הרחוק אתה עלול לגרום להם לבחור שלא לסייע יותר לאנשים כאן, ובכך אתה פוגע לא רק בו, אלא בכולנו.

לגבי בנק לאומי, ככל הנראה אלעד צודק. אתרים שאינם עובדים בדפדפנים תקניים ככל הנראה פותחו מתוך מחשבה שקיים רק דפדפן אחד ויחיד בשם Internet Explorer, ושישנה מערכת הפעלה אחת ויחידה בשם Microsoft Windows. בחלק מהמקרים ישנם כל מיני מעקפים המאפשרים להשתמש ביכולות האתר כגון שימוש במנוע של אינטרנט אקספלורר בתוך פיירפוקס הוא שכתוב תסריטים בצד לקוח, אך אלו אינן פעולות מומלצות ועלולות לסכן אותך ואת המידע הפיננסי שלך. ההמלצה שלנו היא לפנות למוקד התמיכה של בנק לאומי ולבקש מהם הנחיות נוספות. אתה מוזמן לפרסם את המידע שמתקבל מהם בפורום "כתיבה לפי התקן" פה באתר כדי שנוכל להמשיך ולעקוב אחר התאמת אתרם לתקנים. להלן קישור לדיון שהתנהל לגביהם לפני שנתיים שאמור להיות מעודד.

אגב, יש קצת בעיה עם המשפט האחרון שלך. לטענתך, אתה מתעסק בבנקאות מקוונת כבר 30 שנה ויותר, "עוד מימי נטסקייפ", אבל נטסקייפ הופיע רק באמצע שנות התשעים, והאינטרנט בקושי בת 20. במילים אחרות, לפחות עשר שנים התעסקת עם מסופים, שזה כבר סיפור אחר לגמרי. אף־אחד לא הגדיר את אנשי בנק לאומי כחובבניים, אבל זה לא מונע מאיתנו לטעון כי הגיוני שיש להם בעיות באתר יותר מאשר להאשים ישר את הדפדפן, את הקהילה שסביבו, ואת אימו של טים ברנרס לי. מה גם שהעובדה שמדובר באתר פיננסי חשוב גורמת למנהליו להעדיף לבצע בו מינימום שינויים מבחינת התוכנה המפעילה אותו מאחר שכל שינוי קל דורש שעות רבות של בדיקות כדי להבטיח שהנתונים שלך נשארים מוגנים.
סמל אישי של המשתמש
תומר

‎

הודעה שלא נקראהעל ידי חתול » 26 פברואר 2011, 21:51

אני אחזור על זה שוב.
אתר בנק לאומי פועל ללא בעיה על כל הדפדפנים (מלבד כמה אפשרויות בודדות).

אם ל-pmaor יש בעיה איתו היא אצלו בלבד. אפשר לנסות לעזור לו לפתור אותה, אבל אין זו אשמת פיירפוקס וגם לא אשמת בנק לאומי.
חתול

‎

הודעה שלא נקראהעל ידי תומר » 26 פברואר 2011, 22:14

גם לבנק הפועלים אין לכאורה בעיות בפיירפוקס, אבל שמעתי שחלק מהמערכות העסקיות שלהם אינן מתפקדות כמו שצריך בדפדפנים מודרניים. למרות זאת ייתכן שהמצב הזה השתנה והשתפר ולא עדכנו אותי מאז.
סמל אישי של המשתמש
תומר

‎

הודעה שלא נקראהעל ידי pmaor » 27 פברואר 2011, 01:17

אני לא מבין אותך תומר. להלן ציטוטים מדברים שכתב אלעד, גלגל למעלה ותראה:

" כמה מיקרוסופט משלמים לך בשביל השטות הזו?"
"אני פשוט לא אוהב מגיבים בתשלום."

זה נראה לך תקין או "לא מצאתי בה שום דבר חריג במידה קיצונית" כפי שתארת זאת?

תגובתו לא רק שאינה ראויה וחריגה, היא השמצה והוצאת דיבה!
pmaor

‎

הודעה שלא נקראהעל ידי pmaor » 27 פברואר 2011, 01:25

חתול כתב:אני אחזור על זה שוב.
אתר בנק לאומי פועל ללא בעיה על כל הדפדפנים (מלבד כמה אפשרויות בודדות).

אם ל-pmaor יש בעיה איתו היא אצלו בלבד. אפשר לנסות לעזור לו לפתור אותה, אבל אין זו אשמת פיירפוקס וגם לא אשמת בנק לאומי.

כמו שאמרת ובצדק, אין כאן ענין של האשמה. כל השרשור הזה החל מכך שהבעתי תיסכול על כך ששתי פונקציות לא עבדו לי בגירסת 3.6.13.
עברתי ל 4 בטא ונושא מסמכי ה PDF הסתדר.
בעיית בנק לאומי נשארה. זכור לי שבזמנו, כשניסית לעזור לי בנושא, ציינת שאצלך זה עובד ללא בעיה. האם אתה לקוח פרטי או עסקי?
בתגובתו האחרונה, תומר כותב " לבנק הפועלים אין לכאורה בעיות בפיירפוקס, אבל שמעתי שחלק מהמערכות העסקיות שלהם אינן מתפקדות כמו שצריך בדפדפנים מודרניים. למרות זאת ייתכן שהמצב הזה השתנה והשתפר ולא עדכנו אותי מאז".
תגובה זאת נותנת לי כוון לחיפוש הבעיה: אני לקוח עסקי של בל"ל ואני אכן גולש לאתר העסקי. יכול להיות שהם פתרו בזמנו את הבעיה ללקוחות הפרטיים, אך לא טיפלו באתר העיסקי. שווה בדיקה.

.
pmaor

‎

הודעה שלא נקראהעל ידי באזיל » 09 מרץ 2011, 14:14

אני מציע ל Pmaor לעבור לכרום, נשמע לי שזה בדיוק הדפדפן בשבילך.... דפדפן מהיר ועובד
ואני מניח שכמעט ולא יהיו לך בעיות תאימות.
אני עדיין משתמש בשועל ואני גם יכול להסביר לך למה:
1. הוא הרבה יותר בטוח.
2. הוא לא מכונת ריגול, לא מבית גוגל ולא מבית אף אחד.למעשה אם אני רוצה שלא ירגלו אחרי השועל הוא האופציה הטובה ביותר כיום, בעזרת מגוון תוספים.
3. הוא חוסם לי פרסומות. בעזרת תוסף גאוני.
4. הוא בקוד חופשי, חופשי מהמילה חופש ולא רק חופשי לשימוש.כי לדעתי לחופש יש משמעות זו הסיבה שאני משתמש בוויקיפדה ובאופןאופיס\ליברהאופיס.
5. הוא פשוט יציב, לא נתקלתי בדפדפן יציב יותר.

יש עוד המון סיבות.אלה הסיבות שלי.
אם לא אכפת לך שיעקבו אחריך, שוב, כרום הוא הדפדפן בשבילך.
:)
באזיל

הקודם

חזור אל Mozilla Firefox

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Exabot [Bot], Google [Bot] ו 2 אורחים