איתיקר כתב:אהלן,
אתמול ניסיתי לראשונה לעבור מגרסא 1.0.7 ל- 1.5 RC2 (גרסאות אנגליות שתיהן).
כבר הסכמתי לוותר על חלק מהתוספים שעדיין לא נתמכים, אבל אז שמתי לב לבעיה מרגיזה נוספת - הכתבות של קפטן אינטרנט מופיעות כ-LTR ולא RTL, כלומר, משפטים שיש בהם גם אנגלית או מספרים מתחרבשים... ניסיתי "switch page direction", זה לא עזר.
עוד מישהו שם לב לתופעה? עצות?
האם הבעיה בפיירפוקס או באתר?!
(ניסיתי לחזור ל1.0.7 ושם אין בעיה כזאת)
היי,
אני לא מכירה כל כך טוב את האתר של קפטן אינטרנט, אבל אני עצמי עובדת על FireFox 1.5 RC 2
בגירסה העברית, ואני רוצה להתייחס רק לנקודה אחת שהעלית - ה"וויתור מראש" שלך על חלק מההרחבות הלא מעודכנות עדיין.
ראשית, יש לזכור שעם הזמן, יותר ויותר הרחבות מתעדכנות , כך שזה רק עניין של זמן. אבל לבינתיים, חשבת להשתמש בהרחבה: Nightly Tester tools ? הרחבה זו, לאחר התקנתה, "מאלצת" את ההרחבות שעדיין אינן מעודכנות להתנהג ולפעול "כאילו" הן כבר כן מעודכנות, ומכניסה אותן לעבודה עם הגירסה החדשה של הפיירפוקס. בכל מקרה - אצלי, שגירסת הפיירפוקס היא עברית - זה עובד מצויין, וגם מתעדכן כל הזמן !
קיימת עוד הרחבה בשם: MR TECH LOCAL INSTALL הכוללת כבר את המרכיב הזה בתוכה, בנוסף למרכיב של סידור ההרחבות לפי א"ב, ועוד תכונות חשובות. אני מציעה שתנסה בעצמך ותראה מה מתאים לך.
באשר לאתר קפטן אינטרנט הספציפי - כפי שאמרתי כבר, אינני מכירה אותו - אבל אצלי, בגירסה העברית כל האתרים הדו-לשוניים מופיעים כשורה. אולי כדאי שתוריד בכלל את הגירסה העברית של FireFox 1.5 RC 2 ?
http://www.mozilla.org/projects/firefox/
בהצלחה,