שמח לעזור. הציטוטים קלי-קלות

כשאת מוסיפה תגובה במקום על "שלח תגובה" לחצי על "צטט" (פינה שמאלית עליונה של התגובה ממנה את רוצה לצטט), כתוצאה יכיל עורך התגובות את טקסט התגובה המצוטטת כלוא בתגיות quote, זה נראה כך:
- קוד: בחר הכל
[quote="samdana"]PVOID,
תשובתך מפורטת מסודרת ועוזרת המון.
לו רק ידעתי איך מבצעים את הציטוטים :)
דרך אגב בכרטיס האישי שלי מסומן "ידע אותי על ..." וגם בהודעה המקורית סימנתי את האופציה אבל עדיין איני מקבלת הודעות.
המון תודה
דנה[/quote]
רק מיושר לימין (ולכן פחות מובן בהרבה). כעת את יכולה לנקות מהטקסט קטעים שאינם רלוונטים. הקטע הנ"ל יראה אחרי שליחה כך:
samdana כתב:PVOID,
תשובתך מפורטת מסודרת ועוזרת המון.
לו רק ידעתי איך מבצעים את הציטוטים
דרך אגב בכרטיס האישי שלי מסומן "ידע אותי על ..." וגם בהודעה המקורית סימנתי את האופציה אבל עדיין איני מקבלת הודעות.
המון תודה
דנה
אם תרצי לחלק לציטוטים נפרדים עלייך לכלוא כל קטע ציטוט בתגיות משל עצמו כך:
[quote="poster_name"]תשובתך מפורטת מסודרת ועוזרת המון.[/quote]
ו...:
[quote="poster_name"]לו רק ידעתי איך מבצעים את הציטוטים[/quote]
ואפשר גם לוותר על איזכור שם הכותב (poster_name בדוגמא) באופן הבא:
[quote]הטקסט המצוטט[/quote]
את ההתייחסות שלך לציטוט את רושמת מיד אחרי תגית ה-quote הסוגרת, כך:
[quote="poster_name"]הטקסט המצוטט[/quote]
התגובה לציטוט
בגלל עירבוב הכיוונים (עברית/אנגלית) העריכה יכולה להפוך קצת מסובכת, למשתמשי חלונות שמורגלים יותר בצורה שבה חלונות מטפלת בטקסט דו-כיווני הייתי מציע, ברגעי הסתבכות קשים, להעתיק את התוכן ל-notepad ולערוך אותו שם (עד ליום בו Firefox יפנים את "ברומא התנהג כרומאי"). בנוסף, אפשר להכניס תגיות ציטוט ואחרות בכל זמן נתון באמצעות הכפתורים שבראש תיבת הטקסט שבחלון העריכה: לחיצה ראשונה על כפתור מכניסה תגית פותחת, השניה תגית סוגרת (הכוכבית שמתווספת לתווית שעל גבי כפתור מסמנת שהתגית שהוכנסה באמצעות הכפתור טרם נסגרה). גם פה לא הייתי מגדיר את צורת העבודה כ-state of the art ושוב, ברגעי תסכול קשים, notepad to the rescue (או, רחמנא ליצלן, IE).
וכמובן רצוי שלא לפסוח על הכפתור "תצוגה מקדימה" לפני שליחת התגובה שכוונתו לחסוך פדיחות. מהותי בעיקר עבור משתמשים לא רשומים (אורחים) שמנועים מלערוך ולתקן את תגובותיהם.
באשר לענין הדואר, לפני שאת
פונה להנהלת הפורום עם הבעיה הזו, מציע לוודא ששרת הדואר שלך אינו מקטלג את הודעות הדואר האלה כ-SPAM, זו די התנהגות ברירת המחדל של רבים משרתי הדואר שמפעילים מסנני דואר זבל.
קישורים רלוונטים:
-
שאלות נפוצות.
-
גוגל על מדריכי הכנסת תגיות (BBCode).