שוחררה גרסה 3.6.3 לדפדפן Mozilla Firefox. גרסה זו כוללת תיקון לבעית אבטחה העלולה לאפשר הרצת קוד מרוחק שנחשפה במהלך כנס האקרים שהתקיים לאחרונה.
בשעות האחרונות הופעל מנגנון העדכונים שיעדכן בצורה אוטומטית את התוכנה שברשותכם בשעות הקרובות. ניתן לזרז את העדכון בצורה ידנית דרך תפריט העזרה או הורדת הגרסה העדכנית מהרשת.
משתמשי Firefox בגרסאות 3.0.x ו־3.5.x מתבקשים לשדרג את הדפדפן שברשותם ל־3.6.3 באמצעות הורדה של גרסה זו, או באמצעות בדיקת עדכונים מתפריט עזרה, ולאחר הפעלה מחדש של הדפדפן והחלת העדכון ל־3.6 לבצע בדיקת עדכונים נוספת כדי להגיע לגרסה האחרונה. התמיכה בגרסאות בענף של 3.0.x הסתיימה, ובענף 3.5.x תסתיים בעוד מספר חודשים.
[...] This post was mentioned on Twitter by Tomer Cohen, Mozilla Israel. Mozilla Israel said: שוחרר Mozilla Firefox 3.6.3 http://bit.ly/cqTBKI [...]
יש בעיה בסטטוס בר… הוא כותב למשל: tmlתיים במקום הסתיים……
שלום לך,
אפשר בבקשה תצלום מסך של הבעיה כדי שאוכל לבדוק אותה לעומק?
אממ… זה קורא מידי פעם… הפסיק כמה פעמים וחזר והפסיק… כשזה יקרה עוד פעם, אני יביא צילום…
כן גם לי זה קורה
[...] חדשות מוזילה חדשות על מוזילה מהארץ ומהעולם « שוחרר Mozilla Firefox 3.6.3 [...]
חבל שעדכנתי, התוסף הכי חשוב לי הלך…
האם ידוע מתי יצא עדכון ל- web developer ??
עבורי זה ממש כלי עבודה ללא תחליף.
אני רואה שההרחבה דווקא כן מעודכנת לתמיכה ב־3.6.3…
https://addons.mozilla.org/firefox/addon/60
כשמורידים את התוסף מקבלים את ההודעה הבאה:
Web Developer 1.1.8 could not be installed because it is not compatible with Firefox 3.6.3.
הייתי מצרפת לך תמונת מסך אם היתה אפשרות…
שלום א',
באמת מוזר. באתר כתוב שההרחבה תואמת לגרסה החדשה, אבל בקוד שלה רשום שהיא תומכת רק ב־3.5. הצלחתי להפעיל אותה עם Add-on Compatibility Reporter, וגם הפנתי שאלה ישירות למפתח ההרחבה. אעדכן בהמשך אם יהיו עדכונים.
תומר.
תודה
מפתח ההרחבה הגיב לשאלה שלי. בכלליות הוא אומר שתנסי להתקין את ההרחבה כרגיל, ולאחר מכן תבצעי בדיקת עדכונים. תהליך בדיקת העדכונים הוא זה שיהפוך אותה לזמינה.
dsdבוקר טוב , הורדתי עדכון של מוזילה לגרסה האחרונה שלכם, מוזילה 4, ומאז אני לא מצליחה לפתוח את הדפדפן, אני מקבלת הודעה, שפירפוקס "לא מקוון", שיש עלי להוריד את הסימון מה-"לא מקוון, ולא ברור לי איפוא הסימון הזה, אני צריכה עזרא דחופה כי זה משמש אצלי כבררת מחדל ולא יכולה לגלוש,בגרסה הקודמת עבד יפה מאוד, אני עובדת עם WIN XP'
,Uתתודה
חחן שלום
חן
קו
ע
אני לא מבין למה לפרסם את השאלה על ידיעה כלשהי באקראי ולא להיכנס לפורום שלנו ולשאול בצורה מסודרת.
בכל מקרה, ניתן לצאת ממצב לא מקוון דרך תפריט קובץ ← להסיר את הסימון מהפריט עבוד לא־מקוון, או בגרסה 4 ומעלה בלחיצה על כפתור התפריט Firefox ← כלי פיתוח ← להסיר את הסימון מהפריט עבוד לא־מקוון.